<-Zpět

Novinky na webu

Autor: Maisner | 11.10.2013 12:42

Pánové udělal jsem pár změn na webu, které Vám chci představit a vysvětlit.

  • Zaprvé to, co všichni vidíte na první pohled a to je vzhled webu. Snažil jsem se ho trochu zjednodušit, oživit a zpřehlednit. Kdyžtak napište jestli se to líbí nebo ne. Změny designu jdou vždycky udělat.
  • Dále jsem se snažil o responsivní design webu, to znamená, že stránka by se měla zobrazovat správně (a však trochu jinak) pro zařízení s různým rozlišením displaje. Přínos by to mělo mít zejména pro zařízení s šířkou displeje 480px a menší.
  • Stále se snažím  víc a víc zabezpečovat web, ale to pro Vás nemá žádnou přidanou hodnotu, respektive to asi neuvidíte. 
  • Řešil jsem a doufám, že vyřešil, problém s nutným opakovaným přihlašovaním na stránky. Od včerejšího poledne by to mělo být v pořádku. Pokud ne, dejte vědět.
  • Omezil jsem přihlašování na zápasy na 15 hráčů do pole. Jakmile se kapacita naplní, už se nikdo nepříhlásí.
  • Statistiky hráčů lze nyní řadit dle jednotlivých sloupců. A to jak vzestupně tak i sestupně.
  • Do sekce Sestva byla přidána stránka účasti. Tato stránka zobrazuje účasti na akcích HC Senators, respektive zápasech a trénincích. Uvidíte zde procentuální účast na trénincích, zápasech i průměrnou účast jednotlivých hráčů. 
    Index účasti je jakési bodování účasti, kde je účast na tréninku zvýhodněna nad účastí na zápase. Zvýhodnění je v poměru 65:35 pro tréninky. Je to z toho důvodu, že účast na trénincích je dlouhodobě nižší než na zápasech. Maximální hodnota indexu, kterého můžete dosáhnout je 5. To znamená mít 100% účast na zápasech i trénincích. Účast na zápasech se bere ze sestavy ze stránek KAMHL. Účast na trénincích se vypočítává z přihlašování na údálost, která je označena jako trénink.

Přihlašte se, pokud chcete přidat komentář...
Obrázek uživatele
Jungle
263
<p>Koumes?! Zase se h&aacute;d&aacute;&scaron;?!</p>
Obrázek uživatele
Jungle
263
<p>Koumes?! Zase se h&aacute;d&aacute;&scaron;?!</p>
Obrázek uživatele
Maisner
155
<p>Pavle, tak těch 80% &uacute;časti na z&aacute;pasech sed&iacute;. Bylo 5 z&aacute;pasů a 4 z&aacute;pasy jsou 80%. A nebyl si na tr&eacute;ninku 11.8. Jedna absence ze 6 tr&eacute;ninků je &uacute;čast 83,3 %&nbsp;<br />Dle mě v&scaron;echno sed&iacute;</p>
Obrázek uživatele
Koumes
277
<p>me se to moc nelibi pac sem nechybel ani na jednom treningu a chybel sem jen na jednom zapase :( a mam tam 80% ucast na zapasech a 83% na treningach :(</p>
<p>&nbsp;</p>
Obrázek uživatele
Jungle
263
<p>Super. Mozna me osobne neco v tom designu chybi a prebyva ale to tu resit nebudu. Hlavne hodnotim velkym palcem nahoru tu procenturlni ucast! Ted je to tu cerny na bilym.. :)</p>
Obrázek uživatele
hudy23
426
<p>Ahoj, Michale mus&iacute;m pochv&aacute;lit, asi si trochu pohr&aacute;l i se vzhledem jak jsem ti psal. Na mobilu se mě to začalo taky zobrazovat o dost l&iacute;p. A hlavně hodnot&iacute;m tabulku na &uacute;čast ta je fakt super.</p>