<-Zpět

Novinky na webu

Autor: Maisner | 11.10.2013 12:42

Pánové udělal jsem pár změn na webu, které Vám chci představit a vysvětlit.

  • Zaprvé to, co všichni vidíte na první pohled a to je vzhled webu. Snažil jsem se ho trochu zjednodušit, oživit a zpřehlednit. Kdyžtak napište jestli se to líbí nebo ne. Změny designu jdou vždycky udělat.
  • Dále jsem se snažil o responsivní design webu, to znamená, že stránka by se měla zobrazovat správně (a však trochu jinak) pro zařízení s různým rozlišením displaje. Přínos by to mělo mít zejména pro zařízení s šířkou displeje 480px a menší.
  • Stále se snažím  víc a víc zabezpečovat web, ale to pro Vás nemá žádnou přidanou hodnotu, respektive to asi neuvidíte. 
  • Řešil jsem a doufám, že vyřešil, problém s nutným opakovaným přihlašovaním na stránky. Od včerejšího poledne by to mělo být v pořádku. Pokud ne, dejte vědět.
  • Omezil jsem přihlašování na zápasy na 15 hráčů do pole. Jakmile se kapacita naplní, už se nikdo nepříhlásí.
  • Statistiky hráčů lze nyní řadit dle jednotlivých sloupců. A to jak vzestupně tak i sestupně.
  • Do sekce Sestva byla přidána stránka účasti. Tato stránka zobrazuje účasti na akcích HC Senators, respektive zápasech a trénincích. Uvidíte zde procentuální účast na trénincích, zápasech i průměrnou účast jednotlivých hráčů. 
    Index účasti je jakési bodování účasti, kde je účast na tréninku zvýhodněna nad účastí na zápase. Zvýhodnění je v poměru 65:35 pro tréninky. Je to z toho důvodu, že účast na trénincích je dlouhodobě nižší než na zápasech. Maximální hodnota indexu, kterého můžete dosáhnout je 5. To znamená mít 100% účast na zápasech i trénincích. Účast na zápasech se bere ze sestavy ze stránek KAMHL. Účast na trénincích se vypočítává z přihlašování na údálost, která je označena jako trénink.

Přihlašte se, pokud chcete přidat komentář...
Obrázek uživatele
Koumes
277
<p>To ne teda takhle to hazet na me mi&scaron;o zrujnoval si ho ty :D a diky &nbsp;:)</p>
<p>&nbsp;</p>
Obrázek uživatele
Maisner
155
<p>Tak m&aacute;&scaron; tam 100% &uacute;časti na tr&eacute;ninku, spokojen? :-D</p>
Obrázek uživatele
Maisner
155
<p>Marťo j&aacute; to nebyl, to Pavel, j&aacute; jsem v tom nevinně :-D</p>
Obrázek uživatele
Koumes
277
<p>:D :D</p>
<p>&nbsp;</p>
Obrázek uživatele
hudy23
426
<p>:D</p>
Obrázek uživatele
MT
59
<p>Napi&scaron; mu to tam otravovi, ale to tehdy byl, j&aacute; to dodnes c&iacute;t&iacute;m v z&aacute;dech jak mě tam pochroumal... A ty taky..!</p>
Obrázek uživatele
Maisner
155
<p>a co když ti řeknnu, že to nejde :-D</p>
Obrázek uživatele
Koumes
277
<p>:D v pohode tak mi to tam dopis a bedeme si kvit :D :D :D</p>
Obrázek uživatele
Maisner
155
<p>Tak v tom v př&iacute;padě je to tvoje blbost, že si nebyl přihl&aacute;&scaron;en&yacute; na tr&eacute;nink :-D Psal jsem že se to poč&iacute;t&aacute; z přihl&aacute;&scaron;en&iacute; v ud&aacute;losti. Takže motivace se poctivě přihla&scaron;ovat na ud&aacute;losti. Jenom douf&aacute;m, že toho nezačne někdo zneuž&iacute;vat, že se přihl&aacute;s&iacute; a pak stejně nedojde. Pak bych to musel nějak d&aacute;l o&scaron;etřit</p>
Obrázek uživatele
Koumes
277
<p>nehadam :D teprve zacinam :D</p>
<p>miso ale na treningu jedenactyho srpna sem byl :) pac si tu pamatuju to byl prvni trening a ja tam sel v kratky tricke a v kratasek a v pantoflich :D jeste jsme si delaly prdel ze pej venku tricet a my deme hrat hokej :D a jeste jedna vec proc si to pamatuju pac me ten den brali fizly a delaly si ze me prdel jak scina ze du v lete hrat hokej :D :D</p>
<p>&nbsp;</p>